Just nu

Varm oboy, glass och Pretty Little Liars! Nu går de gött.
Gulligt med en gammal bild på pappa på muggen, haha..

Designen krånglar

Har suttit och försökt fixa en ny design, men det blir helt kaos hela tiden och jag orkar inte fortsätta. Så ska kanske fixa lite med det imorgon! Får se.. Aja, blir nog bara ett inlägg idag tror jag. Ska gå till mamma & äta nu, inte ätit frukost eller någonting. Ha de bra!

Ni är mina favoriter

Har suttit och kollat om denna videon ett antal gånger nu. Jag älskar er!

22:31

Har precis ätit mat, snabb jag är! Sitter och kollar på "Natt på museet 2" och funderar på att gå hem till pappa, och sova där! Har inte kollat senaste avsnittet av TVD än heller, så det är ett måste.. Men gör nog ett till inlägg senare, det märker ni!

I love you like fucking hell

New

Har haft en jättetråkig lördag.. Så satte mig och gjorde en ny header lite snabbt bara! Kände att svart var alltför tråkigt, eller? Aja. Får se när jag byter igen! Puss
Tryck F5 om du inte ser.

KINECT

Vaknade vid halv 2 idag, hehe.. Snacka om att jag har sovit gött! Nu ska jag spela lite Kinect med pappa & lillebror. Men blir nog ingen lång stund med tanke på att jag har sån sjuk träningsvärk.. Aja, latero!


Fuck ice

Drog hem från skolan vid 11-12. Tack vare att Annie jagade mig ut från matsalen, till parkeringen utanför skolan så att jag halkade på isen, ramlade på en bil och slog käken i marken. Men det är gött! Eller? Haha.. Har inte gjort så mycket, kollat på One Tree Hill och ätit pannkakor. Har redigt ont i mina tinningar och huvudet. Men det var allt jag hade att säga, seeeeya!

Bilden hör inte till inlägget men grymt snygg är han!

Everyday I'm shuffling

Hej på er! Var ute en snabbis förut och träffade Linus, Colin och Jonatan i någon minut. Skulle egentligen ha kollat på deras träning men det orkade jag inte.. Min mobil hade dött också så var tvungen att gå hem och ladda den. Just nu lyssnar jag på go musik samtidigt som jag shufflar! Oh yeah. Ska snart äta något, är så hungrig! Ska snart börja uppdatera mer om dagen, får se när jag har tid att börja blogga på "allvar" igen. Imorgon är det träning från 5 till 9, waa.. Jobbigt men kul! Kom på en till sak precis. Var på min gamla skola idag för att prata med rektorn! Ska byta tillbaks dit. Och träffade även gamla klasskompisar, riktigt roligt! Har ingenting mer att berätta om så vi hörs.. Nej, jag vet inte när men någon gång! Love
Jag bjuder på en sten gammal bild! Två år sedan, något sånt.. Liten fjortis var man då osv. :))))

Ut med Sandra!

Ska gå ut och träffa Sandra en stund nu, hon ville prata om lite saker oså. Men ah, tänkte bara uppdatera lite snabbt innan! Var hemma från skolan idag, förkyld osv. Får se om jag uppdaterar mer senare men tror inte det, aja puss!
♥ Memories. Älskar dig världens bästa!

I'm home!

Kom hem runt halv 3, redigt gött! Har saknat min säng så himla mycket.. Men det var sjukt roligt på lägret dock! Inte helt ovärt att åka dit ändå, bortsett från att vissa faddrar var riktiga idioter då men, men. Nu sitter jag och kollar på TVD som vanligt, med massa godis! Love life. Ska fortsätta kolla nu, hör av mig senare kanske! :)
Jag har en sån sjuk bildbrist så det är inte sant! Har även inga bilder från lägret, eftersom man inte fick ta med sig någon mobil och jag var verkligen TVUNGEN att lämna min hemma, och min kamera har gått sönder dessutom.

Jag orkar inte

Ska på konfaläger imorgon som varar under hela helgen.. Orkar verkligen inte, har ingen som helst lust att åka. Måste packa all skit man ska ha med sig osv, så är det så dumt med tiden också, vi ska samlas vid kyrkan 16:45, och vi slutar skolan 10 över 3 imorgon.. Så ska jag ta bussen hem, äta, packa och allt sånt där, sedan ta bussen till nol igen då. O R K A R I N T E! Jag har sån lust att bara skita i allt och inte konfirmera mig, eller hur det nu stavas. Anyways, dagen har väl varit som alla andra? Bortsett från att jag försov mig, och somnade om en gång till så vaknade vid 11-12.. Så stannade jag hemma. Och har suttit och kollat på TVD & OTH hela dagen. Pappa köpte kebabrulle förut också, såååå gott! Men nu ska jag kolla TVD. Puss
Du är världens finaste.

Tillfällig header

Satt och höll på med en ny header nyss som jag kommer att ha ett tag framöver. Jag kände verkligen att jag behövde byta så nu blev bloggen svart och tråkig istället! Men så får det bli, sålänge tills jag fixat nytt. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, goodluck.. Vet att jag inte skulle uppdatera mer idag, men kände för det! Natti

20:05

Emma åkte precis hem. Hon hängde med hem från skolan, så skulle vi kolla vad det fanns på det nya caféet, inget gott direkt. Annars har vi väl suttit hemma och spelat bilspel och lyssnat på musik! Haha gött tidsfördriv. Som vanligt fick hon inte sova över för pappa så hon åkte som sagt hem nyss. Nu sitter jag ensam uppe på mitt rum och är riktigt uttråkad, ska nog duscha och byta om till mjukisbyxor, kliar något otroligt på benen efter att jag gått i jeans hela dagen, inte direkt härligt! Aja, orkar inte uppdatera mer idag, så vi hörs.
Inte alls snygg.

Nu hoppar jag in i duschen!

Är jätte trött och sliten, så ska duscha en lååång stund och sedan kolla på senaste avsnittet utav TVD! De är gött. Hör av mig senare :)

Mot skolan..

Drar till bussen strax, har precis fixat mig oså! Men bloggar nog mer senare, puss :)
image descriptionimage description

7kt go dag!

Sov hos Brandt igår med Emma! Riktigt go dag ändå. Haha, vi skulle göra pommes också, kan ju bara säga att det gick åt helvete! Men dom blev goa ändå, dom som blev brända.. Orkar inte skriva vad vi gjorde. Men nu sitter jag och lyssnar på go musik iallafall, kom hem från kyrkan för en stund sedan! Gudstjänst osv, segt.. Nu ska jag ha de riktigt kul, eller inte. Puss!
Mason. <3

Tar en paus!

Har verkligen ingen lust att blogga nu på ett tag, så kör på en paus. Ni märker när jag börjar blogga igen!

Nu dog jag

SÅ SJUKT SÖT STEVEN! Orkar inte hahahaha, dör. :(

@Bilen

Sitter i bilen just nu påväg till Emma! Hon ringde och ville att jag skulle komma, så yeah. Men uppdaterar kanske lite senare, puss!

Presents

Detta var vad jag fick utav mina systrar i julklapp då.
& Detta köpte jag idag! Ledsen att bilderna är så dåliga, min kamera är sönder så kunde inte ta kort med den..

Pratat i telefon en timma

Snackade nyss med Emma on tha phone, i en timma och en kvart, haha. Men nu ska jag fortsätta kolla på avsnitt 3 på säsong 3 av TVD. Fast först ska jag lägga ut bilder på de jag fick utav mina systrar! Hörs snart, puss
Min, min, min och återigen MIN! Finaste killen.

<3

Nattmänniska, ja

Orka att jag fortfarande är vaken.. Men är tvungen, först väntade jag på att det nya avsnittet av Vampire Diaries skulle komma, herregud vad gryyyyymt det var! Skojar inte, längtar så mycket tills avsnitt 11 kommer.. Sedan har jag suttit och nötat twitter en bra stund för att typ, skriva med Ian och dom hehe, och jag har även startat om den senaste Pirates of the Carabbean filmen fyra gånger ikväll/inatt. Skulle somnat för länge sedan egentligen, har varit jättetrött men har suttit och druckit hallonsoda hela tiden så nu är jag pigg! Men ska nog försöka sova snart ändå, när filmen är slut tror jag. Seeeeeeya!
HEJ JAG DÖR OM OCH OM IGEN. Så himla underbara va, får paniiiiik. <3

Öppnat paket!

Fick sena julklappar utav mina systrar idag som jag precis öppnat! En nessesär som det låg rött nagellack, lösnaglar och en Ed Hardy parfym, som luktar sjukt gott! Bilder kommer på fredag när jag är hemma. Stannar här två dagar. Just nu kollar vi i alla fall på film, G-Force eller hur det stavas? Ska snart baka kladdkaka, för gott. Hör av mig imorgon!

Dör, fin jag är.

Eriksberg

Sover hos min syster i Eriksberg idag! Kommer nog inte uppdatera mer under dagen, så ifall jag inte gör det så ska jag försöka uppdatera mycket bättre imorgon. Nu ska jag packa! :)

The reason why I love Vampire Diaries so mutch

10 Reasons To Smile

Åh, sjukt underbar kille alltså. Så otroligt fint leende också! Kolla vidoen, you won't regret it.

Kollar serie

Anledningen till varför jag inte bloggar är för att jag verkligen fastnat i Vampire Diaries, och sedan vaknar jag väldigt sent på dagarna nu på lovet, sover bort hela dagarna alltså.. Men lovar att efter lovet ska jag börja blogga normalt igen! Just nu kollar jag på VD som sagt, helt sjukt vad spännande det är. Uppdaterar väl lite mer senare om jag minns, puss
Hahahahaha, så sjukt söt! Tyler från VD.

Grattis pappa!!

Jag och min lillebror köpte bara något litet till pappa förut, han fyller ju år idag så! Men visste inte vad han ville ha så vi köpte doftljus och något mer jag inte minns vad det kallas, haha.
Haha, herregud vad fint jag slår in asså..
Älskar dig!

Can't sleep..

Är jätte pigg, där ljög jag. Haha, är ganska trött faktiskt. Men kan ändå inte sova, så vad gör jag då? Nötar världens bästa serie, självklart. Känner att bloggen suger ganska mycket just nu, får väl ta och bättra på de snart.. Aja, vi hörs imorgon puss!
Allvar, helt sjukt vad snygg han är!

22:08

Vi gick ner och hyrde två andra filmer istället för att kolla på Apollo 18, den fungerade inte att spela upp så. Kollade på "Super 8" istället! Trodde inte den skulle vara bra men det var den faktiskt. Så hyrde vi någon annan film också, men orkade inte kolla den idag så gör det imorgon istället. Nu ska jag kolla favoritserien, puss!

Apollo 18

Nu blir det film med familjen! "Apollo 18". Har inget annat för mig så whatever. Bortsett från att jag inte hunnit städa klart mitt rum än men det orkar jag ändå inte göra just nu.. Gick med pappa ner till affären istället för att handla fika osv tills imorgon eftersom han fyller år då! Wejwej. Hör av mig när filmen är slut :)
Bild från egypten.

Vaknade klockan 4

Yeah, så jobbigt va.. Men ändå gött att få sova så länge förutom att man sover bort hela dagen. Linda har nyss åkt hem, vi kollade lite på The Human Centiped 2 innan, som vi aldrig hann börja kolla på igår eftersom vi båda somnade. Riktigt äcklig är den iallafall! Nu ska jag städa färdigt mitt rum och sedan ska jag kolla på antingen Vampire Diaries eller Abduction. Puss sötnötar!

GOTT NYTT ÅR!!!

Finally. Nu är det äntligen nytt år! Kvällen blev riktigt lyckad dessutom, ett bra avslut på 2011 och en bra början på det nya året. Nu ska vi se på film, The Human Centiped 2, har jag för mig att den heter? Äcklig som satan är den iallafall. Orkar inte uppdatera mer idag utan det får bli imorgon bitti, puss och ha en fortsatt knaas grym natt för det ska vi ha! Bilder från kvällen kommer eventuellt upp imorgon.