You better be ready

Kom hem för ett tag sedan, runt 3-4. Försökte att blogga från Kim's iPhone förut, men nä den ville inte.. Fick med mig tre tröjor och en BH hem! Lalala.. Vad mer ska jag skriva om? Har verkligen bloggtorka, ahahah.. Men senare vid sju blir de träääääning, wej! Då får jag iallafall något att göra, riktigt tråkigt att bara sitta hemma faktiskt hela dagarna, när alla andra är i skolan. Ärligt talat så hade jag hellre haft lektioner, än att sitta här hemma och ruttna framför datorn. AJAJAJAAJAJ. Puss!
Extremt liten bild haha

When I was a little kid

22:52

Känner bara för att uppdatera lite snabbt igen! Har ingenting att göra och kan verkligen inte sova så nu hamnar jag här igen.. Ska till stan imorgon med Kim, runt 12. Måste verkligen shoppa lite nya kläder! Så får se vad jag hittar, kommer säkert upp bilder isåfall. Nu ska jag återigen försöka sova, p u s s s s .
Ska lyssna lite på dessa underbara killarna och somna till deras grymma musik. 

Orkar inte..

Börjar bli sjuk tror jag, mår riktigt illa.. Åh, vill verkligen inte bli sjuk nu. Men nu ska jag försöka sova eller någonting, orkar inte vara vaken mer.. Godnatt & sov gott!
Hört att jag är väldigt söt?

Godmorgon..

Har inte sovit en enda sekund innat. Försökte sova, vid 2 halv 3, men gick inte så spelade jag kort med mig själv tills nu. Jag orkar inteeeeeee, måste skaffa mig ett LIV. Men nu sitter jag och kollar på Vakna med The Voice, najs äre. Riktigt hungrig är jag också, ifall ni ville veta! Drar till skolan vid 9-10, hämtar mina grejer sen drar jag hem igen och då ska jag SOOOOOVA. Ha en bra dag, puss
D u ä r f i n a s t , o c h h e l t u n d e r b a r .

Jag är mysig

HAHA.. herregud, jag orkar inte med mig själv ibland. Råkade precis tvätta mina händer med tandkräm, istället för tvål. Gott? Jadå.. Men annars, så har jag ätit nyss och lyssnar på sjukt go musik! :) Har inte så mycket att skriva egentligen, kände bara för att uppdatera lite och lägga ut denna grymma låten..
Man blir så sjukt glad utav låten! Haha, riktigt go ändå. Jag bryr mig inte om han liknar Håkan Hellström, vem är ens Håkan? JO, jag vet vem han är men gillar honom inte särskilt mycket så bryr mig ärligt talat inte.

Baby förlåt mig

Hello! Förlåt för grymt dåligt uppdatering, ska bättra mig, haha.. Men iallafall, idag har jag inte gjort så mycket? Var hemma från skolan för att min familj fått magsjuka, wej. Imorgon ska jag iallafall till skolan snabbt och hämta alla mina grejer från mitt skåp, byter skola på onsdag!!!! Sjukt gött är det. Mycket närmare till skolan då, tar ungefär tre minuter för mig att gå till skolan numera, så de är najjs! Just nu sitter jag och lyssnar på låtarna från Melodifestivalen 2012 på spotify, rätt najs det med att dom kommit ut nu. Helgen var rätt tråkig, förutom i lördags då vi hade träning, den var chill! Var inte så många som var där då heller, hade ju varit roligare om de andra också kom men de var ändå skönt. Aja, nu ska jag dra ner till torget tror jag, CANDYYYY SUGEN. Puss.
Go kille! Oh yeah

A M A Z I N G

Danny är grym! Helt sjukt, denna killen ska lätt vidare. Riktigt grym låt han bidrog med! Åh. <3

Where you think you're going baby?

Skola imorgon, jag orkar verkligen inte.. Är inte ens trött, kommer inte kunna somna. ÅH. Aja, i alla fall. Sorry, för dålig uppdatering. Men jag tycker det är jättetråkigt att bara skriva om vad jag gör på dagarna? HAHA. Idag var jag i alla fall på cupen, och kollade liteeee. Sedan drog vi till donken och ah. Nu sitter jag här och lyssnar på some music. Godnatt, typ! Puss

02:36

Hellooooo, vet att jag suger på att uppdatera, men orkar verkligen inte. Vet inte vad jag gör vaken nu, är jättetrött och vill bara gå och lägga mig i sängen. Men istället sitter jag här, vid datorn, och lyssnar på One Direction vilket jag gjort i snart två timmar, men dom är bara underbara så det är lugnt. JAG ORKAR INTE. Spillde nyss oboy över hela mig också, mys! Annars var jag i stan förut med Lindabinda, hittade inte direkt någonting, så ska åka in när jag får mina andra pengar istället. Aja, nu ska jag sitta här, och tvinga mig själv att vara vaken över ingen anledning, puss!
Boy you're amazing, just the way you are!

Blicken möttes vi fick kontakt, mitt bland alla människor en sommarnatt

Som vanligt, så är jag ledsen för att jag uppdaterar så dåligt. Haha, men jag orkar typ inte.. Vet inte vad jag ska skriva om? Så ni får komma med tips! Aja, min storasyster sov hos oss igår, och om ni undrar vad jag gör vaken såhär tidigt så väcktes jag utav min systerson, ungefär flera gånger på natten, plus att jag inte fått någon plats i sängen så det var lika bra att gå upp? Men, har ni sovit bra då? Haha.

You got that ONE THING

Installerat om datorn

Känns riktigt skönt att pappa installerat om datorn, så nu är den snabb igen! Jag har suttit här med världens panik attacker hela tiden bara för att den varit så seg, men nu är den turbooooo. Aja, skulle ju åkt in till stan idag, men orkade verkligen inte.. Har varit jätte seg hela dagen? Nu sitter jag och spelar gitarr i alla fall, hörs senare!
Du är så fin.

1D

Åh, kan sitta och le i timmar åt bilderna. Så jävla underbara va! Det finns inga bättre killar, på allvar. Dom har ALLT, verkligen allt. Och är så grymma så det finns inte. Helt fantastiska, roliga, snyggaaaaa och ah, allt. Säg till mig när du hittar bättre killar på denna jorden, oh det finns inte. Världsbästa!!

If you wanna know, you wounded me

Sitter och myser i fåtöljen med täcke och datorn i knät, och lyssnar på Ulrik! Gissa om jag kommer bli helt beroende utav den killen nu igen? Ska strax sätta på en film, tror nog att jag ska kolla på Easy A igen, annars blir det nog Charlie St. Cloud, riktigt bra film. Orkar inte blogga mer idag, så vi hörs på morgonen eller när jag nu vaknar!

Ulrik Munther. ♥

Så sjukt jävla grym! Åh, blev kär i låten direkt. Tycker verkligen att han ska ta hem hela skiten. Det förtjänar han! Snart 18 år, och så duktig. Allvar? Du är bäst Ulrik.

Nu blir det Melodifestivalen!

Klistrad framför teven i soffan nu ett bra tag! Mamma har gjort någon slags taco grej också som är i ugnen nu, gött. Aja, hörs vi inte senare så hörs vi imorgon! Puss, hoppas ni haft en bra lördag.

She's The Man

Nu blir det film! She's The Man började precis på femman, wej. Riktigt grym film! Senare blir det melodifestivalen med mamma. Ganska chill lördag ändå.

What makes you beautiful

Saturday

Riktigt go kväll var det igår! Hade det sjukt kul. Gunnars mamma körde hem mig, så jag sov hemma! Som sagt så är min kamera sönder, och min mobil är väldigt seg, så det blev inte direkt några bilder. Anyways, idag är det ju lördag. Får se vad som händer då, imorgon ska jag i alla fall till kyrkan, inte najs. På måndag ska jag äntligen hem till min bästa vän! Wej, hon har ju flyttat också. Sover där, såklart. Men hör av mig senare, lovar! Puss!
Hej snygging.

Oh, what you doing to me

Hej igen, haha! Tänkte bara uppdatera er lite, de löste sig så jag sover hos Ebba idag, vilket betyder att jag kan dra på tjejkvällen i alla fall. Så uppdateringen blir inte särskilt grym.. Men ja, nu ska jag ner till affären och köpa present åt Emma & Ebba! Puss

FRIDAY

Kom precis hem från skolan, har ätit och så. Fick skjuts hem utav moster så de är najs! Nu sitter jag uppe på mitt rum och vet inte vad jag ska göra? Känner på mig att detta kommer bli en jätterolig fredag, eller inte.. Kan inte dra på tjejkvällen eftersom jag inte har någon skjuts hem eller så och Ebba bor liksom, mitt uti i skogen haha. Aja, får väl sitta hemma och mögla! Ha de

Ai se eu te pego. ♥

Har totalt fastnat i denna låten! Åh herregud, killen är inte lite söt heller.

Sovmorgon är aldrig fel

Har sovmorgon idag, ska dock dra till bussen nu då men vi börjar kvart över nio istället för halv! Rätt gött ändå. Sitter och lyssnar på musik, har fixat mig och så. Hinner inte göra tidinställda, bara ett som kommer upp under skoldagen. Blir nog dålig uppdatering idag med, ska ju köpa presenter till Emma & Ebba, som jag sedan ska på tjejkväll hos, och så sover jag hos Bråten efter det. Men vi får se, puss!
HAHAHAHAHA, jag dör.

ba för carro är bäst

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ,carolina här har precis ätit nudlar med dellis och senare blir de kyrkan vårat favvo ställe! faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastnä. vet inte vad jag ska skriva typ men aa..della ser ut som ett spöke i ögonen pusshej alla dellas läsare! :D:D:D

LOVEYOU BÄSTA

My heart was freakin' out when I held ya

Möte

Är i skolan och ska ha no, men om 20 minuter ska jag dock på möte med min rektor och rektorn på min gamla skola, eftersom att jag ska byta! Segt men ändå gött att få de gjort så att jag får reda på när jag kan börja där igen, ska oväder inlägg men så ni bara vet blir det dålig uppdatering idag, om jag inte hinner att fixa tidinställda, ska på gudstjänst vid halv sju och innan det drar jag hem till brandten. Men vi hörs ikväll annars!

You can stand under my umbrella

Lyssnar på gooo musik och har jättetråkigt! Mamma fick precis mer besök, Gregor kom för en stund sedan. Men ja, förlåt att jag inte uppdaterat lika bra idag haha, men har varit jätteseg hela dagen. Blir bättre imorgon i guess! Puss
Alla har väl varit små, hähä

Världens mest underbaraste killar

Man kan inte göra annat än att älska dom! Så otroligt underbara, och helt perfekta.. 

Nothing is in front of me I feel like I can't even breath

Hej! Seg skoldag, ledsen för den dåliga uppdateringen nu på dagen men har ju firat mamma som fyller 40 idag! :) Så har vi haft besök, fikat och sånt. Nu har dom precis åkt, så jag sitter och spelar gitarr, är allmänt uttråkad.. Senare blir det väl dans! Nästan inga som ska träna, men whatever. Hör av mig senare, love you!
Liten plutt!

Tråkig lektion

Get out of my head and fall into my arms instead

Time for bed! Ska kolla på Project Runway en liten stund och efter det blir de Criminal Minds, och snacks! Mysig kväll ändå. Annars har jag suttit nu hela kvällen och lyssnat på 1D, underbara killar, sjukt.. Hör av mig imorgon, lots of love!

Wipeout

Kollar på Wipeout Vinter nu med mamma och Peter! Sjukt roligt är det, men tänkte bara uppdatera lite så vi hörs väl säkert senare! :)

Vänner

Nu är det dags för ett avsnitt av Vänner! Gött, sällskap med sängen ett tag nu då.

Pluggar

Skulle egentligen haft prov på tallriksmodellen och matcirkeln idag på hemkunskapen, men fattade verkligen ingenting?! Satt i en evighet och försökte läsa på allt, men det gick bort ur mitt minne lika snabbt som jag fick in det. Alltså, tänk ändå att vi kan över hundra låtar utantill, men så kan man inte ens plugga in ett prov i hjärnan? Jag ska göra texten i boken till en låt, fan vad smart!! Det ska jag göra nu, puss

Every day is a new way to begin

Baby I gotta have som more

Sitter ensam på mitt rum just nu och spelar gitarr! Så himla lonely.. Funderar på att gå ner till torget och köpa choklad, kalla mig fetto. Men är otroligt sugen! :( Haha, aja ganska ointressant inlägg? Ska kolla på Vampire Diaries nu faktiskt, ha de bra!
Jag saknar dig så gryyymt mycket bästa! Kom hem nu bebi.

Young homie what you tripping on

Dagens outfit

Linne - Chelsea // Tights - Lindex // Kofta - Gina Tricot // Skor - Converse

Chill dag

Kom hem alldeles nyss, hade hemkunskap sista lektionen. Kan ju inte säga att det gick jättebra direkt, jobbade med Annie, men det gick bättre än förra gången i alla fall! Hehe, gjorde dock inte så mycket men.. Nu sitter jag i soffan och kollar på The O.C, rätt så chill! Skoldagen var ganska lugn idag också faktiskt, så det var gött. Men skriver mer om en stund, pussi
Kolla ena mitt öga, herregud hahaha..

Just girly things

Hemkunskap

Får väl se hur det går idag, förra gången såg vår mat ut såhär..

School

Nu ska jag strax börja gå ner till bussen, wej.. Tagga sista skolveckan innan lovet! Men har fixat lite tidinställa under dagen, inte för att jag tror att någon läser min blogg när dom är i skolan direkt då, men whatever! Ska försöka att fixa outfit bilder också, får se. Slutar halv 3 förövrigt, så vi hörs lite efter de, looove!

Criminal Minds på TV nu!

People are people and sometime we change our minds

Säger godnatt nu! Lägger mig tidigt idag, inte just nu då men om en stund.. Hoppas verkligen att det är något bra  på TV ikväll, annars vet jag inte vad jag gör. Men vi hörs imorgon, godnatt sov gott!

Nu väntar duschen!

Ska ta mig en lååång dusch nu, riktigt gött ska det bli. Kommer väl säkert upp något mer inlägg snart, får se om jag orkar, puss!

Ett snabbt svar

Fick en fråga om jag hade botox i läpparna. Hahahahaha, allvarligt, jag dör. Nej, det har jag verkligen inte! Och jag förstår inte hur du kan tycka att det ser ut så heller? :)

F.R.I.E.N.D.S

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på ett avsnitt FRIENDS, ha deee!

Planer inför veckan ~

Fikaaaa

Before I die

Städat hela huset

Åh herregud, är helt slut.. Jag & min lillebror har städat verkligen HELA huset nu, och det är inte direkt litet heller.. Oh fyfan, vad de såg ut innan skojar inte.. Nu ska jag snart gå över till mammi & duscha! Senare blir det fika och go mat, mammas kille Peter fyller ju år :) Uppdaterar nog mer senare, beror på om vårat internet vill fungera eller inte.. Ha de bra!
Smått droooogad och gammal bild, haha

Home from school

Mår inte så bra idag, vaknade precis. Sitter och kollar på "Tweenies" på barnkanalen, undrar när jag ska växa ifrån alla barnprogram? Känner mig som två år. Aja, men när man är sjuk är det faktiskt gött att bara ligga hemma och kolla på en mängd disney filmer och barnprogram! Jag har inte så mycket att skriva om just nu, så hör av mig senare istället! Pusspuss

Premiär ~ Death Valley

Sitter och kollar på "Death Valley" nu som har premiär på MTV idag! Verkar vara ett helt meningslöst program egentligen, haha.. Ingenting som faller mig i smaken direkt! Men finns inte så mycket annat att kolla på.. Men ska lägga mig i sängen snart och sova, skola imorgon. Snart lov, herregud vad skönt det ska bli! Längtar sjukt mycket. Aja, vi hörs imorgon. Puss på er :)

Love

Helt sjukt vad duktig han är! Min favoritlåt också, visst den är gammal men riktigt bra. Jag tycker faktiskt att han är bättre än Justin Bieber, haha ni får tycka att jag är helt störd men har blivit helt beroende utav hans röst. Han borde verkligen söka till The X-Factor! Vad tycker ni?

Movie

Har precis laddat ner en film, så ska kolla på den nu och sedan lägga mig i sängen! Godnatt

Kaos

Designen är kaos just nu, jag vet. Men blogg.se krånglar som in i helvete när man ska byta design osv, och jag ORKAR verkligen inte fixa det just nu. Så får vara såhär ett tag.. Puss

SÅ KÄNNER JAG JUST NU! :)

MELODIFESTIVALEN 2012

Nu blir det melodifestivalen med pappa och lillebror! Mysigt, förövrigt var jag nyss ute och kollade på när mamma och Peter släppte upp "ufo ballonger" i luften, rätt så najs! Men hör kanske av mig senare, pusspuss.

Älskar dig

Vaknade precis

Fortfarande sjuk.. Åh. Sedan är det ju väldigt skönt att sova bort hela dagen! Eller inte.. Skulle åkt till Jennifer idag med, eftersom jag är sjuk så kan jag ju inte. Säger bara, väääääärldens sämsta helg någonsin. Har ingen lust att skriva mer, ha de.

7KT GLAD

Inga ord i hela världen kan beskriva hur lycklig jag är just nu. Du är underbar!

Sitter hemma

Lyssnar på mysig musik och skriver med batcarro @ fb! HAHA. Vi snackar om, allt möjligt. Till exempel hur vi ska sitta hemma på alla hjärtans dag och bara ruttna? :) Aja, nu ska jag fortsätta tröstäta med massa godis osv.

Byggare Bob

Gullig rubrik. Men sitter och kollar på det just nu, haha! Stannade hemma från skolan, eftersom jag spytt. Myyysigt, eller inte..  Aja, hörs väl senare orkar verkligen inte blogga egentligen, men kände för att göra det lite snabbt ändå.
Bästa vän.

Goodmorning!

Sovmorgon, äntligen! Börjar kvart över 9, så de är najjs. Jag ska börja fixa mig strax, vid 8 ungefär. Sitter förövrigt och kollar på Mr. Bean right now! Haha.. Men det är standard, att glo på barnprogram @ tha morning! Efter skolan ska jag iallafall in till stan för att möta Linda, och så sover jag hos henne ikväll! Kommer säkert upp massa bilder senare, haha brukar det ju göra i alla fall. Skulle åkt in till stan med tjejerna egentligen men eftersom jag och Linda snackade och att jag ska sova hos henne så blev de inte så.. Men aja, måste bara ta upp en sak som jag stör mig så groooovt på! Att om man till exempel, skriver hjärtan med en kille, då ska verkligen ALLA börja fråga en jävla massa som "Gillar du honom? Lös dåååå" asså på allvar? Så jävla skämmigt bara, för er då alltså. Man gillar inte en kille/tjej bara för att man skriver hjärtan med personen? Seriouslyyyyy. Ja men snälla då, kan inte jag få lösa varenda kille som jag någonsin skrivit ett hjärta till? :) Men det var väl allt, haha.. Ha dee!

22:40

Tränade som sagt förut, 7-9! Riktigt roligt var det, men Sandra var inte där så det var ju mindre roligt.. Hon har ju åkt till Thailand nu den fuskisen! Men hon har de nog redigt gött iallafall. Just nu kollar jag på Jersey Shore, ska krypa ner i min nybäddade säng strax! Härligt är de. Får väl se om jag hör av mig imorgon eller något, love!

@Brandten

Johanna och Brandt har precis slingat sitt hår, riktigt najjs! Snart ska vi dra till gymnasiet på träning, nu går de gött! Aja, har inte så mycket mer att säga.. Vi hööörs