BYTT BLOGGPORTAL

Har dock inte fixat den så mycket ännu tog en gammal header jättegammal men skall fixa ny snart!
Tryck på bilden för att komma till min nya blogg! :)

Väntar på min grymma kusin!

De vann matchen med massa poäng, wooho! Så nu är hon på väg till mig, när hon kommer hit ska vi äta revben sååå gott ;) Var inte i skolan idag... Därför har jag haft ganska tråkigt under dagen. Nu lyssnar jag på musik, och är så godissugen, pappa kom hem med värsta stora snacks påsen och massa men får inte äta godis förens imorgon.. Fan ahahah, aja hörs sen :)

13:17

Kom hem från skolan för en stund sedan, mår inte bra så drog hem. Pratar med emma nu och aa, men orkar inte skriva mer just nu! Helt onödig text har ens inget att skriva om haha

Make it better

Drar till skolan snart om en kvart typ, och börjar skolan tio över, de suger.. Efter skolan ska jag ääääntligen få bankkort, fyfan vad gött! Men har fixat mig klart oså nu iallafall, och väntar nu på att tiden ska gå snabbare :)

Jag har världens bästa vänner, det går inte att få bättre

17:23

HELLUUUUUU, mår riktigt bra idag ska jag bara säga, och tänker inte ta ut någon som helst ilska på bloggen ;) För det tjänar man ju inte särskilt mycket på!! Men iallafall, har inte gjort så mycket idag, är med Emma nu och vi gör inte så mycket heller haha. Var nyss ute! På fredag skall min bäste kusin sova här, kommer bli awesome.

Sommarväder!

Riktigt gött ute, sol och värme woooho! Hoppas det håller i några dagar mer än det brukar nu. Längtar så mycket till sommarlovet också! Men aa, förlåt för dålig uppdatering och vet att jag sagt detta hundra gånger men jag SKA faktiskt bättra mig! ;) Vi kollade på film typ sista timmen utav skoldagen idag med "Thirteen" och den var ganska bra faktiskt. Nu snackar jag med Emma on tha fone!

20:17

Ledsen för dålig uppdatering. Men har varit med min syster idag så har inte haft tid! Nu kollar jag på Miljonjakten med mammi och äter kakor, ahahah får inte äta godis ju.. Har också duschat precis! Skola imorgon osv, har inte mycket att skriva, så vi hörs imorgon!

Soldiers

Du är bäst Ulrik, BÄST!!

Melodifestivalen

Glömde också att jag kollar på melodifestivalen nu HAHAHAH! Grymt äreeee, loreen är så grym... :)

Hoooome!

Wooho, grymma var vi ahahahh, gick bättre än jag trodde ;) är helt trött nu men min syster har handlat massa godis som vi ska äta senare såå gott!!

 

#daaaans

Ska sminka oss osånt nu :) hinner inte skriva mer ahahaa puss!!

Väntar på carrooo

Nu ska bråten komma hit snart så får jag iallafall roligare också ahaahah! Men aja ville bara också säga att jag nog inte kommer uppdatera så bra idag heller ;)

#Hos paaaapi

Kom nyss till pappa, vet inte varför jag gick hit men hade så tråkigt... Klockan två ska jag till gymnasiet då vi ska samlas, senare blir de dooonken! Efter uppvisningen drar jag hem med min syster så sover dem här, aaaw yeah! Men hör av mig nog senare, pöss :)

Criminal Minds

Sitter och snackar med gött fooolk på fb, ahha har inte gjort någonting idag verkligen.. Nu kollar jag på Criminal Minds och äter morötter och dipp ;) Får ju inte äta godis... Men imorgon! Aja uppträdning imorgon som jag skrev tidigare, kommer nog gå jättebra haha. GYMNASIET KLOCKAN 7, kom dit!!
image description

15:36

Har precis ätit pannkakor, såå gott va:) Vet inte vad jag ska göra idag, kommer säkert bli en tråkig fredag haha.. Men imorgon ska vi uppträda iallafall på UKM , taggaaaad! Har inte så mycket att skriva som vanligt men ska försöka att uppdatera bättre under dagen ;)
SAKNAR DIG SÅ GROVT VAAA LINDA!!

Once upon a time

Förlåt att jag inte uppdaterat idag har inte haft tid :) Men nu kollar jag iallafall på TV, något program jag inte kollat på innan bara någon gång men följer det inte direkt haha.. Vi kollade på nån teater idag alla 8:orna och 9:orna med tror jag, några iallafall.... Den var väl ganska bra haha, men hörs imorgon orkar inte prata mer om dagen osv ;)

Godnatt!

Förlåt för dålig uppdatering, har inte hunnit så mycket idag... Men nu ska jag sova, så bloggar mer imorgon! Ska bli bättre lovar. Första "riktiga" skoldagen imorgon, haha... Men haaaaa de :)
image description

With my siseeeey!

Min syster kom precis hit, så sitter och pratar lite med henne :) Ska till skolan snart igen, egentligen har jag "ledigt" till klockan två men de är så tråkigt att sitta hemma...

Devote, nattstad?

Funderar på att byta till någon av dessa bloggsidorna, tröttnat på blogg.se :) Va tycker ni?
VS.
Olika storlek på bilderna jag vet...

School

Ska platta håret & sedan drar jag. Efter jag snackat med rektorn ska jag hem igen, och sedan tillbaka vid 2? What, hahaha.. Aja haaa de!
Neymar. <3333

Den sista dokusåpan

Började precis ett nytt program på TV, som jag ska kolla på! Verkar värsta konstig ahah.. Men detta får bli sista inlägget, ska nog sova efter denna programmet, har dygnat så mycket under veckan så jag orkar inte vara vaken mycket längre. Imorgon ska jag snacka med rektorn om klassen osv, ifall att jag får börja i 8C lite längre fram, har ju alla kompisarna där? Men hör av mig imorgon, och visst har jag bloggat bättre idag än vad jag brukar :)
HAHAHA var tvungen, så fula.. JÄTTE gammal bild verkligen! Saknar mitt långa, ljusa hår...

Är så suuuuuuuur

Kom hem nyss, fick reda på vilken klass jag skulle börja i och SJÄLVKLART blev det 8A. Åh, det sugerrrrrr. Så jag och Sandra ska prata med rektorn imorgon och få honom att sätta mig i 8C istället. Allvarligt, världens sämsta klass och jag ska börja i den, YEEEEEEEEES. Vill bara skjuta mig själv..

Jag falleeeeer

Haha rubrikbrist.. men iallafall, vi drar snart så ska Sandra till sin träning och jag drar hem. Har varit ute, ätit glass och spelat kort! Men hör av mig när jag är hemma, pöss :)

6 MARS

Vi vaknade vid 11, så gjorde vi äggröra, oouf va gott de är! Ahahah, nu sitter hon och sminkar sig, sen ska hon få sminka mig med hahaa.. Har precis haft på oss ansiktsmask också, jag måste verkligen köpa nya för dem är slut nu ;)
Sandra är så duktig när hon lagar äggröra hahahah!

23:27

Vi har nyss ätit fruktsallad och snackar fortfarande med Jonte i skype hahahh, och aa vet inte ens varför jag gjorde detta inlägget för de var väldigt onödigt men ni får en bild haha!

@ Sandraaaaa

Kom nyss till min älskling! Vi har handlat frukt osv till fruktsallad, och måste bara säga jag älskar hennes pappa herregud världsbäst.. Ahahahahah! Iallafall, hon snackar med Sebbe han ringde precis och så snackar vi med Jonte i skype, senare skja vi göra fruktsallad då, ta ansiktsmask och kolla skräckfilm! Myskvääääll, wej. Och är så sjukt nervös för onsdag om vilken klass jag kommer få börja i hahah.. Men hör av mig säkert senare!

Starships were meant to fly, Hands up, and touch the sky, Can't stop, 'cause we're so high, Let's do this one more time

Sjukt grym kväll, ge oss en tidsmaskin! 

Väntaaaaaaar

På att en kompis ska komma hit, snackar med Jonte i skype och senare ska jag dra till Sandra, sover där och vi ska ha giiiirls night! ;)
Ahahahahah så söööt!

Hey, I just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me maybe!

Vaknade runt 9, och är fortfarande grymt trött.. Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår men somnade vid 6, för mådde illa och hade migrän helt plötsligt? Så vaknade jag vid sju, somnade om direkt och vaknade klockan två på natten.. Mår i alla fall bättre nu, bara lite snurrig och känns som att jag ska somna hela tiden. Senare kommer nog Sandra och sover över, men nu ska jag städa mitt rum, kläderna ligger över hela golvet ahhaha! Hörs senare :)

Listening to muuuusic

Aw yeah! Skypar med Emma och Carro också. Vet inte vad jag ska göra idag, men imorgon ska i alla fall Sandra sova hos mig, antagligen! Wooho, ska fortsätta lyssna på musik nu och bara så att ni vet tog det mig typ 10 minuter att skriva detta inlägget.
hej hej hej jag är bara fjorton år <33333

Skype med osociala människor!

Sitter här och skypar med Jonathan och Sebastian, riktigt osociala är dom.. Skojar inte! Lanar osv, haha fattar inte hur dem orkar?! Ska sova snaaaaaaart så de är najjs, om jag kan sova ens, det är SJUKT varmt i mitt rum! Men orkar inte ens skriva mer hahaha ha dee

21:12

Emma klagar jämt på att jag uppdaterar som en åsna.. Så bara för deeee, ska jag uppdatera mycket nu!! Aja, ni får liten bilder från träningen och bilder från igår!
HUR SER VI UT? Riktigt tuffa bruuuudar
Aa två bilder från träningen iallafall, haha
Min vackra vän!
Ahahaha, vad gör du?
Naaaw, tötisarna!

You're amazing

Förlåt att jag ser ut som en.. jag vet inte vad HAHA

För gott!

Kom precis från träningen och pappa hade gjort i ordning morötter och dipp åt mig!! Mycket bättre än tacos Jonte & Sebbe ;)
Fint att jag använder en stol som bord också HAHAHA!

Aaaaw yeah!

Fixat kläder oså för träningen sen, woooosh. Annars lyssnar vi på musik osånt, aja puss :)

Gooooo kväll!

Riktigt kul hade vi igår, wooho! Mycket dans osv, gööött! Folket drog vid 12, så fixade jag och Sandra, gick och la och sedan, pratade oså. Hände lite grejer men de löser sig förhoppningsvis! Nu ska vi väl fixa oss snart, aa hör av mig senare! Puss
Fick bli en bild på min finaste vän! Love yoou

It's time for party rooooocking!

Åker till Sandra strax, hon ska ha fest, och så sover jag hos henne inatt! Mysigt. Så ska vi snacka lite gossip.. ;) Men nu ska jag fortsätta packa. Love!
Du är galen, men jag älskar dig för det [Bild från Harry's twitter].

I wanna be forever young

Sitter och lyssnar på massa låtar med 1D just nu. Somnade till de nyss, är så galet trött.. Varit vaken hela natten, så aaaah. Ska äta någonting nu. Senare sover jag hos sandraaaaa! Wohooo, så uppdateringen blir inte den bästa, men de kanske ni förstod eftersom att jag inte bloggat någonting de senaste två dagarna ändå. Ha de bra puss!