Goodbye 2011!

Om en minut är det nytt år. Så, R.I.P 2011! Nu taggar vi 2012, yeeeeeah.

Tog bara någon bild från datorn. Men passar ju bra ändå? :) B'cause right now I have the greatest happy times with my bff!

Utgång!

Drar snart ut med goaste Linda och så ska vi träffa Ali och Mustafa, så ska vi möta Nowie osv. Kommer bli en sköön kväll med goa människor! Hör av mig när vi kommer in igen, puss

Fick bli en bild på min andra favorit!

Nu är min bästis hos mig!

Vi sitter med varsina datorer just nu och jag håller på att kolla klart 6:e avsnittet. Senare ska vi till några kompisar, så de blir naajs! Men uppdaterar när avsnittet är slut, puss :)

2012 Wishes

I see sparks fly whenever you smile

Godmorgon, sitter just nu och spelar gitarr. Har super tråkigt! Sedan har jag blivit förkyld, funny.. Men nu ska jag kolla på avsnitt 2VD. Later!
Sötnoseeen då! Love you

Sorry again

Jag har sagt det några antal gånger och jag säger det igen, har inte särskilt mycket tid över åt bloggen just nu som ni kanske märker. Det är för att jag helt enkelt har annat mer viktigare för mig. What ever, kollade nyss på film med min storasyster. Abduction, så sjukt bra var den! Taylor Lautner är ju mega snygg också. Helt klart värd att se, skulle egentligen ha sett den på bio men lika bra att ladda ner den när det ändå var bra kvalité oså. Nu har jag precis börjat se på första avsnittet av säsong 2Vampire Diaries! Det är rätt så chill. Lägger mig väl efter det är slut, så imorgon lovar jag på allvar att höra av mig direkt när jag vaknat. Okey, puss

Förlåtförlåtförlåt!

Vet att uppdateringen verkligen suger just nu. Ska bättra på det som sagt! Iallafall, ska ner till affären nu och möta syster och Xavi. Hör av mig direkt när jag kommer hem igen :)

Bloggar från emmas iPod, jaman

Sitter på en ganska så hård stol och nötar data med Emma. Fun life, yeah.. Men det är standard för oss två! Har inte så mycket att skriva om så vi hörs väl imorgon, puss!

Sover hos kusinen idag

Vaknade alldeles nyss, fixade mig och gick upp till pappa istället. Just nu snackar jag med Emma som jag åker till senare och stannar där tills imorgon! Myyys. Men innan jag åker ska jag allt kolla några avsnitt Vampire Diaries, hehe. Är besatt, som ni kanske redan märkt? Anyways, igår var vi ju på bio. Filmen var ännu läskigare andra gången än första! Kom hem runt 12. Eftersom vi var tvungna att vänta på att killarnas film skulle vara slut så att vi kunde dra hem. Det var väl allt jag hade att säga, nu ska jag starta igång avsnitt 21! Cya later, aligator.

Min goa kusin som karlsson på taket och jag! Hahaha.

13:56

Sitter på ett stenhårt golv just nu hos båtis som precis duschat. Vi vaknade ungefär vid halv 12, har jag för mig? Så har vi ätit och lite sånt, kollat på Letters from Juliet! Och nu ska jag väl börja fixa mig jag med. Senare drar vi till Nödinge en stund, och vid 9 blir det BIO!! Paranormal Activity 3wejwej. Har redan sett den på bio en gång innan, men det skadar ju inte att se den en gång till! Ledsen för den dåliga uppdateringen, men har inte så mycket tid över åt bloggen just nu. Men vi hörs väl någon mer gång under dagen! :)
Fick bli en bild på min bestie som jag saknar grovt mycket.

Hos båten!

Sitter i carrobarros jättesköna säng just nu! Vi kom hem för en timma sedan ungefär, tror jag? Nu ska vi snart äta tacooooos! Nu går de gött. Senare ska vi nog dra oss ner till Nödinge och köpa Ben & Jerrys, de naajs. För övrigt hittade jag lite fina kläder i stan, kanske kommer upp bilder imorgon, får se. Skulle egentligen gått på bio idag vid nio, men changed plans. Så det blir nog imorgon istället! Uppdaterar mer senare, puss på er gullungar :)

Nu blir det bedtime!

Upp tidigt imorgon för att åka in till stan med Carolina och shoppaaa! Så nu måste jag nog lägga mig så jag kommer upp ur sängen någon gång på morran. Har precis nötat Vampire Diaries ett tag nu så mina ögon är alldeles tunga. Somnar vilken sekund som helst, så vi hörs en snabbis imorgon innan jag drar mig iväg till bussen. Puss!!

Man kan ju inte direkt påstå att han inte är snygg.

I'm back!

Nu ska jag uppdatera som vanligt igen. Ledsen att jag inte ens gjorde några tidsinställa inlägg åt er. Men iallafall, hade kameran med mig men tog faktiskt inte så mycket bilder, så får se om jag laddar upp några senare, maby so! Ska kolla några avsnitt Vampire Diaries nu, standard. Skulle egentligen sovit hos brauten idag men så blev det inte, var tvungen att städa mitt rum och möblerade även om det! Fick inte så mycket i julklapp eftersom jag bara önskade mig pengar, sedan har jag inte fått allt ännu. Just det, fick jättefina väggtexter utav mammi också där det står "Be Happy" på som jag sättit upp på väggen alldeles nyss! Hör av mig senare, puss :)

GOD JUL!!

Nu är det äntligen jul, wiiho! Snart ska vi åka upp till moster och kusinerna. Sover även hos dom inatt så kommer hem någon gång på söndagen antagligen. That means, bad update. Nu ska jag kika på ett snabbt avsnitt av VD, så jag åtminstonne kan roa mig med någonting under tiden som jag väntar på att vi ska åka. Pusspuss!!

Det är den 24:de december, men ändå ser det ut såhär. NO SNOW, waaah.

Christmas Feelings

Fönsterpyntningen i mitt rum! Jättemysigt!
"God Jul Daniella önskar Tomten" Haha, för go mamma!

Gulligaste tomten någonsin.
Pyntningen ute i källaren och på övre våningen! Även granen på gården kom med ;)

Ätit julskinka för första gången på detta året, sååå gott!

Julhandlat

Gick ner med min lillebror nyss för att handla julklappar till julspelet imorgon! Nu sitter jag hemma hos mamma och ska börja slå in paketen. Tänkte sätta mig och kolla på några avsnitt VD men så är vårat internet jätte segt givetvis, så nu fungerar det inte.. Uppdaterar snart igen. Love!

Snygg kille, japp!

Godmorgon på er!

Själv vaknade jag iallafall nyss, eller ja, för en halvtimma sedan. Känns ju inte bara lite underbart att äntligen kunna sova ut ordentligt! Nu sitter jag och lyssnar på julmusik, samtidigt som pappa gör julskinka. Haha, gött är det. Julafton imorgon ju! Helt otroligt, tiden har gått jätte snabbt tycker jag. Ska strax sätta på ett avsnitt av ni vet vad!! :) Så jag antar att vi hörs senare, pussar!

Rätt så gammal bild.

Fixat med designen

Har suttit nu ett litet tag och ändrat några få saker på bloggdesignen! Nu känns det bra iallafall. Innan såg ni ju att headern var alldeles för långt åt vänster, men nu har jag fixat allt sådant. Så nu är allt som det ska, både menyn, inläggen och headern är i mitten nu och det är bra! Hoppas Olivia hinner göra klart min nya header snart också. Men detta blir nog sista inlägget för ikväll tror jag. Så vi hörs imorgon, godnatt och sov gott mina änglar!

Mys med family

Har precis ätit massa gott med pappa & lillebror, spelat lite COD också. Jättemysigt faktiskt! Nu ska jag återgå till det jag gör bäst, att bara dega till Vampire Diaries. Hörs senare, ha det så bra!

Kanal 5

Där hittar ni denna snyggingen nu. Så slå på kanalen direkt!!

Vampire Diaries är som en drog

Kollar man på ett avsnitt kan man bara inte sluta, utan man vill bara ha mer och mer! Har kollat 7 avsnitt på raken än så länge från att jag ungefär kom hem från skolan. Nu ska jag starta igång "Episode 10 - The turning point" så jag uppdaterar väl någon gång senare igen! Ledsen för dålig uppdatering, fastnat i serien och har inte tid.. Bättrar på det så småning om, promise! Emma drog precis hem förresten, så nu får jag mysa med mig själv resten av kvällen helt enkelt.

LOOOOV!!!

Vad skönt! Nu blir det chilla med massa kompisar i två veckor, så bra. Just nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries med Emma, as usual. Med cola och popcorn! Lever livet bara. Ska fortsätta kolla, så vi hörs senare! Puss

Tjuvarnas jul

Vaknade för en timma sedan, håller på att göra mig i ordning! Kollade precis klart på Tjuvarnas Jul också, wejwej. Ingen lång skoldag idag heller, herregud vad skönt det känns att efter denna dagen har vi jullov! Vad snabbt tiden gått ändå. Men har inte så mycket mer att skriva om, så vi hörs senare helt enkelt. Puss på er!

Mys till världens grymmaste serie

Nu blir det några avsnitt innan läggdags, favoritserien! Hör av mig mer imorgon, pusspuss
Stephan är helt klart snyggast av dom alla. Love to him!

In your head

Världens mest perfekta

Avslutning imorgon

Ska bli riktigt härligt med jullov imorgon! 3 dagar kvar till julafton, det rullar på bra känner jag. Och min hosta börjar bli mycket bättre också! Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, vilket var gitarren. Puss

Just nu

Hemma

Slutade tidigare från sista lektionen, hade fel förut dessutom, slutade inte 5 över 3 utan kvart i! Anyways, kollade film på spanskan, rätt så chill. Nu är det The O.C som gäller! Vi hörs senare, puss :)

Because of you

07:49

Sitter och lyssnar på musik med Emmis! Nu ska vi börja göra oss i ordning & sedan tar vi bussen vid halv 9 till skolan. Wej, rolig kväll igår. Satt och skrattade en hel del, like always! Cya later alligator, slutar 5 över 3 idag, så att ni bara vet.

Fick bli en till bild på världens bästa kille.

Nu lägger vi oss, godnatt

Trötta tjejer som ska upp tidigt imorgon. Sorry, för dålig uppdatering. Bättrar på det imorgon! Godnatt, sov gott

Du är för snygg älskling.

CARGAME

Sitter och spelar bilspel på mitt X-BOX just nu med Emmisen! Sjukt kul, förutom att hon leder med 5-3.. Dessutom äter vi oss tjocka på choklad, julmust och snart popcorn! Mysigt. Ledsen att det inte blev några tidsinställda eller så, hade inte tid direkt. Köpte ingenting i stan, utan jag, Emma och Linnea gick mer bara runt lite var och här, kikade runt lite bara! Men nu ska jag gå ner och poppa popcornen, vi hörs senare.

Någon som kan hjälpa mig?

Behöver hjälp med att få menyn flyttad till under headern och så att den försvinner från sidan. Liksom, en "dropdown meny". Så om någon erfaren har tid att hjälpa mig skulle det vara jättesnällt! Hör av er
Skapade bara en liten bild som förklaring på hur det ungefär skulle se ut med en dropdown meny!

Frukost & TV

Nu är det Scooby Doo som rullar på min TV! Wejwej. Ska börja fixa mig nu, kändes väl sådär att behöva gå upp klockan 6 idag.. Waaaaah, men herregud vad skönt det ska bli med lov nu i två hela veckor! Något jag verkligen ser fram emot är sovmorgnarna. Och nu är det bara 4 dagar kvar till julafton! Åh vad jag längtar. Ska bli riktigt mysigt att fira julen hemma hos mina kusiner. Men nu ska jag sluta skriva och skynda på mig lite, efter skolan blir det nog så att jag åker in med Emma till stan en snabbis, så vi hörs nog inte förens senare ikväll! Jag ska försöka hinna med några tidsinställda, men annars så hörs vi när jag är hemma. Ha en bra dag! :)
Ledsen för de gråa "sträcken". Kameran flippade lite när jag skulle ta kort på TV-rutan! ;)

Härliga pepparkakor!

Lite bilder från när vi bakade pepparkakor igårkväll, hehe!
Det står Evert, ifall ni inte såg det.
Ser ni vad det föreställer? Pacman!
Haha sicket gulligt paket...
Det var ju såklart många fler, men dom har vi ätit upp och sedan skulle jag aldrig orka ta kort på var och en för att lägga ut det på bloggen, haha.. Har ni bakat några pepparkakor iår? :)

J E R S E Y S H O R E

Nu väntar sängen och ett grymt avsnitt av denna underbara serien! Vi hörs mer imorgon, g-night babes

Lillebror

Kokta ägg

Pappa kokade nyss ägg åt mig och min bror, för gott.  Känner att nästan alla mina senaste inlägg handlat om mat? Hahaha. Nu är det CSI som gäller, wej! Några bilder på det också.

Just stepped inside of the door

Var ute en sväng och pratade med Emma i telefon! Nu sitter jag som vanligt framför datorn och äter choklad. Ska fortsätta kolla på serien nu, så vi hörs kanske lite senare! Love

I miss my bestie

Du är grym kompis! Love you

Take A Brake

Tar en paus från mitt lilla film-maraton nu, hehe! Funderar på att gå ut en sväng, så tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting. Men vi får se hur det blir, nu ska jag iallafall ta en huvudvärkstablett! C-ya

Paul Wesley ♥

Pancakes

Har precis ätit middag, och det är helt otroligt hur mycket jag älskar pannkakor! Skulle kunna leva på det livet ut. Okej, där överdrev jag ganska mycket, men ni fattar. Nu ska jag fortsätta glo på Vampire Diaries och möla i mig pepparkakor! Puss
Det är visst inte bara jag som är galen i det ser jag!
Den skrämmer mig faktiskt lite, liknar en clown.. Och min andra där jag målade en tomte på, råkade jag radera. :(

We made it all this way

Njuter av livet

Ibland har man det bara för gött! Ett avsnitt utav en av de bästa serierna Vampire Diaries och nutella, kan det bli bättre? Kände för att börja kolla på serien från början igen, så nu är det allra första avsnittet som rullar på skärmen ett tag!

Godmorgon!

Vaknade för inte alls längesedan. Är jättehungrig så ska nog ta något att äta nu! Har inga planer för idag, bara ligga hemma och vila upp mig, eftersom jag ska till skolan imorgon. Måste ju gå dom tre sista dagarna, även ifall jag fortfarande hostar som en idiot, och tror att jag börjar få öroninflammation också, det är ju riktigt härligt.. Men jag uppdaterar mer om en stund, ska som sagt försöka hinna med lite fler inlägg idag! Vi hörs

Gammal bild från i somras, där var jag inte alls likblek eller så? ;)

Går och lägger mig nu!

Nu är det film och mys som gäller! Inget godis förutom en halv chokladkaka, not good.. Hanna har precis fixat min design också! Jättesnällt utav henne. Menmen, vi hörs mer imorgon. Ska försöka hinna med att blogga lite extra mycket då, vårat internet här hemma hos mamma är en aning segt nu, men bättre blir det under veckan som kommer för då är jag hos pappa! Ni får ha det bra, godnatt puss

Jag vet att det är ett grått sträck på sidan..

The boys who..

4 Advent ♥

Harry Potter

Kom precis innanför dörren och har slängt i mig ett paket nudlar. Pappa hängde med mig ner till torget för att köpa pepparkaksdeg som jag ska göra i ordning senare! Nu sitter jag ute i vardagsrummet och kollar på Harry Potter och de vises sten.
Gosisen då!

Buenos días!

En aning opassande rubrik kanske med tanke på att klockan är efter två, haha men whatever, vi kör på det! Sitter i världens luffigaste kläder just nu och lyssnar på hög musik. Livet är gött ibland! Vad som händer idag har jag ingen aning om ännu. Men är sjukt sugen på att baka pepparkakor så det blir nog så! Uppdaterar mer senare, puss på er.

Amanda Fondell ♥

Rensat inläggen

Nu var det gjort, ingen bloggpaus heller. Det var länge den varade, eller hur? ;) Så nu kör vi igen! För övrigt så har jag precis klippt mammi, och sitter nu & drogar Amanda Fondell. Helt sinnes vad grym den tjejen är! Funderar på att lägga mig snart och kolla på någon bra film, är ju "sjuk".. Febern har gått ner men har fortfarande en himla irriterande hosta som jag bara vill ska försvinna direkt. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, pusspuss